Anđeli su bića svjetla, oni su posrednici imeđu Boga i nas. Oni su na neki način prenositelji poruka. Anđeli su najbliži Bogu i mogu djelovati u ovoj našoj stvarnosti.

Postoji hijerarhija među Anđelima, no ovdje se nećemo time baviti jer Anđeli su uvijek Anđeli!

Neki se bune jer su Anđeli danas postali pomodni. A mi se zapravo tome veselimo jer bolje da su u modi Anđeli nego natapirane frizure i sakoi sa jastučićima na ramenima! Možda će neki pomisliti kako ono što uđe u modu, iz nje jednom mora i izaći. Kada Anđeli jednom uđu na vaša vrata, oni više ne izlaze. A to nećete ni poželjeti!

Anđeli danas vire iz izloga, gledaju nas sa naslovnica knjiga, ljudi sve više pričaju o njima i sve je više onih koji se usuđuju reći da ih vide i komuniciraju s njima.

Mnogi su u svom životu svjedočili o snazi ovih krilatih pomagača. Možda vam je upravo vaša baka ispričala priču kako je nekim čudom preživjela pad po stepenicama – “kao da me nešto nosilo u rukama” ili vam je prijatelj nakon automobilske nesreće jednostavno rekao kako je osjetio da ga je Nešto spasilo – “ne znam što, ali nešto me jednostavno izvuklo iz tog auta neozljeđenog”.

To Nešto, ta snažna Sila prisutna u našim životima su upravo Anđeli.

Svaki puta kada molite, vašu molitvu čuje i Bogu prenosi vaš Anđeo čuvar.
Molitva Anđele čuvaru večini je poznata. I ona je način na koji komunicirate sa svojim Anđelom. No nemojte ostati na tome. Zovite svog Anđela čuvara u svakoj situaciji u kojoj trebate pomoć, podršku. Razgovarajte s njim kao da razgovarate sa svojim najboljim prijateljem.  Jer na neki način on zaista i jest vaš najbolji prijatelj.

angel-564351_640

Seminari i radionice: https://druzenjesandjelima.wordpress.com/o-nama/druzenje-s-andelima/

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s