Arhanđeli su moćna bića i svaki od njih kao da ima poseban zadatak. Može se reći da su na neki način „specijalizirani“ za
angel-758415_960_720neka područja iako to pomalo smiješno zvuči. Tako npr. Arhanđela Mihaela možemo pozvati kada nam treba snage, hrabrosti ili u bilo kojoj situaciji jer on je vrlo moćan Anđeo. Arhanđeo Rafael biti će uz nas kada se radi o iscjeljenju, Šamuel po pitanjima srca, Zatkiel ima veze sa oprostom, Metatron sa sviješću.

Evo malih molitvi kojima možete prizvati pomoć Arhanđela:

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Mihaelu da unesete hrabrost i snagu u moj život. Štitite me u svakom trenutku mog života i pomozite mi da moje noge budu uvijek na mom pravom putu. Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Urielu da donesete sklad u moje poslove, da se svi moji poslovi rješavaju za moje dobro i dobro svih kojih se ti poslovi tiču. Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Jofielu da uklonite sve mentalne blokade moga uma, da mi pomognete razviti talente koji su mi dani kako bi bili na korist meni i svima oko mene. Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Zatkielu da svojim ljubičastim plamenom ukloni sve prepreke, blokade na mome putu, sve strahove, loše misli i da u moje srce unese snagu oprosta. Neka se snaga oprosta prelije u meni da oprostim sebi i svima kojima trebam oprostiti. Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Šamuelu da unesete ljubav u moje srce kako bih naučila voljeti sebe i sav život oko sebe. Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Gabrijelu da unesete sklad u moje odnose i komunikaciju s drugima. Neka se moji odnosi razriješe za dobro svih! Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Rafaelu da me iscijelite na svim razinama. I molim za iscijeljenje (ime osobe), neka primi iscjeljenje za njeno najviše dobro. Hvala.

Dragi Anđele čuvaru, molim te dopusti prisutnost Arhanđela u mom životu. Dopuštam tebi i Arhanđelu Metatronu da unesete svijetlosti u moje tijelo koliko u ovom trenutku ono može podnijeti. Hvala.

Hvala svim Anđelima, hvala svim Arhanđelima! Hvala, hvala, hvala!!!

One thought on “Arhanđeli

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s