Tehnika Emocionalne Slobode je moćna tehnika koja pomaže otpustiti nakupljene emocionalne blokade, negativna uvjerenja, ukloniti ili smanjiti fizičku bol i učiniti život ugodnijim.

Puno toga možemo sami, no za neke probleme ipak trebamo pomoć. Ako imate bilo kakve fizičke, emocionalne boli, uvjerenja koja vas ograničavaju, sputavaju, u radu sa EFT praktičarom možete sve to bezbolno, sigurno i brzo ukloniti.

 

Više informacija o EFT-u i tretmanu, kao i odgovore na Vaša pitanja možete dobiti na broj mobitela: 099 8543-158 ili putem maila – samo upišite svoje podatke:

 

Ne čekajte pravi trenutak, pravi trenutak je uvijek SADA.

snažan je onaj

 

 

Martina Tišljar Delić

Certificirani EFT praktičar pri međunarodnoj AAMET organizaciji (Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques).

Status praktičara možete provjeriti ovdje: www.aamet.org/search/find-a-member

images (2)

 

Martina Tišljar, međunarodno je priznati praktičar EFT-a (član AAMET organizacije). Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze, a poznata je i kao šaptačica Anđelima.

Osim EFT završene certifikacije, prošla je i trening Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) kod jednog od prvih Mastera EFT-a u svijetu Karl Dawsona.

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kao transformational coach. Vodi Udrugu za promicanje zdravih stilova života „Novo Sunce“ i kreator je platinastog programa Puno Srce Obilja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima. Motivirana svojim rezultatima i rezultatima u radu s klijentima, danas osim individualnih susreta, vodi i grupne radionice na temu duhovnog i osobnog razvoja. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“

 

Martina Sensa 3

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s