Tehnika Emocionalne Slobode je moćna tehnika koja pomaže otpustiti nakupljene emocionalne blokade, negativna uvjerenja, ukloniti ili smanjiti fizičku bol i učiniti život ugodnijim.

Tehniku Emocionalne Slobode moguće je raditi u grupi i individualno. Svaki od ovih pristupa ima svojih prednosti. Puno toga možemo sami, no za neke probleme ipak trebamo pomoć. Ako imate bilo kakve fizičke, emocionalne boli, uvjerenja koja vas ograničavaju, sputavaju, u radu sa EFT praktičarom možete sve to bezbolno, sigurno i brzo ukloniti.

Martina Tišljar održava tretmane u Zagrebu ili putem skype-a. Individualni tretman traje sat vremena, a moguće je odmah dogovoriti i paket od tri tretmana s popustom.

 

Više informacija o EFT-u i tretmanu, kao i odgovore na Vaša pitanja možete dobiti na broj mobitela: 099 8543-158 ili putem maila martina.novosunce@gmail.com

Ili samo upišite svoje podatke:

 

Martina Tišljar Delić

međunarodno je priznati praktičar EFT-a (član AAMET organizacije). Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze, a poznata je i kao šaptačica Anđelima.

Osim EFT završene certifikacije, prošla je i trening Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) kod jednog od prvih Mastera EFT-a u svijetu Karl Dawsona.

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kao transformational coach. Vodi Udrugu za promicanje zdravih stilova života „Novo Sunce“ i kreator je platinastog programa Puno Srce Obilja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima. Motivirana svojim rezultatima i rezultatima u radu s klijentima, danas osim individualnih susreta, vodi i grupne radionice na temu duhovnog i osobnog razvoja. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“

Martina Sensa 3