Putovanje u prošle živote ili regresija s Anđelima je iskustvo kojim oslobađamo sjećanja koja nas približavaju spoznaji tko mi jesmo. Iako smo mi puno više od uloga koje igramo u našim životima, one su važan dio našeg putovanja na Zemlji. A još su važnije emocije i uvjerenja koja živimo.

Ovim putovanjima oslobađamo energije koje smo prenijeli u ovaj život, uključujući uvjerenja i emocije koje nas ne podržavaju. Sjećanja nas oslobađaju na način da bolje i lakše razumijemo događanja i ljude s kojima živimo u sadašnjem životu. A to je zaista veliki korak u zagrljaj sadašnjoj stvarnosti koja nam daje nebrojeno prilika za rast. Jer to i jest zadaća svih nas, ona najveća – rasti, rasti, rasti… u Ljubav, Radost, Veličanstvenost koja mi Jesmo!

Putovanje s Anđelima je sigurno, nježno i oslobađajuće iskustvo. Osim uvida u ključne trenutke prošlih života, poslat ćete oprost i ljubav svim dušama koje ste sreli i s kojima ste učili u ovim Zemaljskim putovanjima. Putovanje je pod Anđeoskim vodstvom u one živote koji su sada u ovom trenutku važni za vas.

Putovanje u prošle živote vodi Martina Tišljar.

 

Susret traje oko sat i pol. A susreti su mogući u Zagrebu i gradovima u kojima sa svojim seminarima i radionicama gostuje Martina.

Prijaviti se možete na mail: martina.novosunce@gmail.com ili 099/8543-158

Ili ovim putem: