Što je rekonektivno iscjeljivanje?

Rekonektivno iscjeljivanje je oblik iscjeljivanja koji je po prvi put na ovoj planeti, a njegov začetnik je Eric Pearl. Više informacija o Rekonekciji i Ericu Pearlu možete naći na stranicama http://thereconnection.com.hr/. Za one koji vole čitati, postoji i knjiga koju je napisao E.Pearl: „Rekonekcija, iscijelite druge, iscijelite sebe“.

Rekonektivnim iscjeljivanjem  postiže se ravnoteža. Radi se zapravo o balansu na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini. Ono nas ponovo povezuje sa nama samima, s onim što mi doista jesmo.

Eric Pearl i danas ulaže mnogo u dokazivanje realnosti postojanja ovog iscjeljivanja i do sada je jasno dokazano ne samo kroz praksu već i u znanstvenim laboratorijima.

Neki od zabilježenih „fenomena“ tijekom tretmana:

–       Tijekom tretmana u potpuno zamračenoj prostoriji, svjetlost u prostoriji se postupno pojačava.

–        List otkinut sa stabla nakon rekonektivnog iscjeljivanja ne samo da ostane jednako živ i sljedećih 90 dana kao da je na stablu, već pušta i korijenje!

–         Energetska promjena koja se dogodi u prostoriji u kojoj se odvija tretman jednaka je promjeni temperature od 0 do 300 °C!

Ovo je iscjeljivanja frekvencijama koje pokreću evoluciju. One imaju sasvim novu kvalitetu i širinu kroz spektar svijetlosti i informacija.  Kroz Rekonekciju omogućeno nam je vršiti razmijenu s tim novim nivoima svijetlosti i informacija, a ti novi nivoi svijetlosti i informacija nam omogućuju da se ponovo povežemo. Ovo je nešto novo i sasvim drugačije. Ovo je dokazano i istinito – i ovo može iskusiti svatko od vas.

Tretman se radi u posebnoj prostoriji. Najprikladnije je da je tretirana osoba u horizontalnom položaju, idealno na masažnom stolu. Tretman se može raditi i na daljinu i djeluje jednako kao i kada je osoba prisutna u istoj prostoriji sa praktičarom. Traje pola sata, a preporuka je da se napravi do 3 tretmana. No to je individualno i osoba već nakon jednog tretmana može osjetiti napredak. Rekonektivno iscjeljivanje djeluje jednako učinkovito i na daljinu! Bez obzira na udaljenost.

Eric Pearl je odredio raspon za cijenu tretmana, preporuka je od 60 do 150 eura. Mi smo prihvatili iznos od 400 kn po tretmanu i popust na 3 tretmana –  900 kn za 3 tretmana.

 

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s