U tri tretmana imao sam snažne senzacije koje su se ispoljile u vidu jačih i nevoljnih motoričkih pokreta cijelog tijela, posebice na lijevoj strani. Tijekom tretmana dolazilo je i do promjene ritma disanja te do različitih vidnih senzacija (snažna svjetlost) i toplinskih u tijelu, a sve je moguće sažeti pod – ugodno iskustvo. Subjektivan osjećaj je ugodne ispunjenosti toplinom i ravnoteže (cjelovitosti), odnosno simetrije lijeve i desne strane tijela, tj. uravnotežene lateralizacije ekstremiteta i osjećaj centriranosti energije u tijelu. Također, osjećaj ugodne ispunjenosti energijom prisutan je i nakon tretmana. Zbog svega preporučujem od srca i drugima.

Ivan (42)

 

Bilo mi je super! Kao da sam ležao na najmekšoj spužvi i k’o da sam se cijelo vrijeme sunčao.

Jakov (7)

Ne živim na mirnom mjestu, stoga sam se iznenadila kako me buka nije uopće smetala tijekom tretmana. Uspjela sam se umiriti i čak sam duboko i mirno disala, što nije uobičajeno za mene jer inače plitko dišem. Bila sam potpuno opuštena, a inače se teško opuštam. Prije tretmana sam bila umorna, no nakon tretmana sam bila poletna. Također sam se jako iznenadila kako je brzo prošlo vrijeme tretmana (30 min).

Sanda (37) – tretman na daljinu

Osjećao sam energiju visoke frekvencije u tijelu. Kao da me obuzela neka toplina. Imam bolno koljeno i u tom dijelu sam osjećao veliku toplinu i opuštenost. Osjećao sam se kao da se svaka stanica tijela vraća na svoje mjesto. Kao da me napaja neka visoka energija, kao da me netko energizira.

Franko (39) – tretman na daljinu

 

Prekrasan osjećaj sreće i ugodnih tjelesnih senzacija…Malo sam se smijuljila jer mi se činilo simpatično i osjećala sam se sretno…Kod izlaska sam bila sretna. Zašto? Nemam pojma i nije ni bitno! I da, može još ta dva tremana ovaj put na daljinu (nije da nisam mogla i prvi put ali sam trebala “na blizinu”).

Ivana (37) 

 

Nemam ništa određeno, ali osjećam se nekako posebno, radosno, smireno, a energija radi sve posebno ka iscjeljenju.

Marinka (52) 

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s